Ενωμένος ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην Ριέκα – «Καμίνι» ο Ναός, αποφασισμένοι οι παίκτες

 

Ο κόσμος λατρεύει τον Ολυμπιακό και στέκεται πάντα δίπλα του με όλες του τις δυνάμεις. Οι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τη στηρίζουν με τη φωνή τους και τα χειροκροτήματά τους.

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στον πρώτο αγώνα με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League. Τα αδέρφια μας έχουν εξαφανίσει ήδη χιλιάδες εισιτήρια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη έχει να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στην Ριέκα και οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είναι εκεί για να του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται. Ολοι μαζί μια γροθιά, για να γυρίσει ο Θρύλος εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ της Ευρώπης.

Οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου, καθώς η Ριέκα είναι μια ομάδα που θέλει πάρα πολύ προσοχή. Η αντίπαλος του Θρύλου μπορεί να ηττήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο, αναμφίβολα είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!