Παπανικολάου: «Ένα ακόμα φανταστικό παιχνίδι για όλη την ομάδα»

«Ένα ακόμα φανταστικό παιχνίδι για όλη την ομάδα»

Ο Κώστας Παπανικολάου, ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον «Παπ», μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια, και τη νέα νίκη του Θρύλου, να τονίζει στις δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova», ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν ξανά εξαιρετική άμυνα, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε «ήταν ένα ακόμα φανταστικό παιχνίδι για την ομάδα».

«Δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε καλή άμυνα. Ηταν ένα ακόμα φανταστικό παιχνίδι για όλη την ομάδα. Κάναμε ομαδική προσπάθεια. Ο δρόμος μεγάλος ακόμα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί μέχρι το τέλος.

 Γενικά από την αρχή της σεζόν είναι η ομάδα σε μια παράξενη κατάσταση με τους τραυματισμούς, εμένα να απολαμβάνω αυτή την ομάδα είναι ο καθένας κάνενα τυο καλύτερο που μπορεί. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας.

Πάντα έχω πολύ όρεξη για μπάσκετ. Θέλω να σταθώ στο κομμάτι της ομάδας . δουλεύουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτόν που είναι σε καλύτερη στιγμή. Ψάχνουμε πάντα την καλύτερη επιλογή και σε κάθε παιχνίδι έχουμε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Ελίναι εξαιρετικά δύσκολο να μαρκάρεις τον Ερικ. Εβαλε 26 πόντους. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά είναι ένας ευέλικτος και εξαιρετικός παίκτης.

Βγαίνει σε όλα τα παιδιά η ένοια της ομάδας. Σε μια μεγάλη σεζόν υπάρχουν πολλά εμπόδια σε όλη την χρονιά. Αυτές οι λεπτομέρειες σε κρατούν μας κάνουν νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο».

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7