Καπογιάννη: «Χάσαμε το μυαλό μας στην άμυνα»

«Χάσαμε το μυαλό μας στην άμυνα»

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, έδωσε στην ομάδα της μετά το τέλος του ματς στη Λετονία, η Ελένη Καπογιάννη. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Ρίγα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας για την προσπάθειά της. Μας στοίχισε ένα άσχημο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο χάσαμε το μυαλό μας και με τον κόσμο και με την καλή τους επίθεση. Χάσαμε το μυαλό μας στην άμυνα, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό από την επίθεση και δεχτήκαμε 20 πόντους ενώ βάλαμε μόλις εφτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Και όταν κυνηγάς, με μία ομάδα σαν τη Ρίγα δεν είναι και εύκολο να το γυρίσεις. Παρόλα αυτά αντιδράσαμε, το φτάσαμε στους τρεις πόντους.

Τότε ήταν κάτι βολές, κάποια άστοχα σουτ και μοιραία το παιχνίδι χάθηκε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των αθλητριών μας, συνεχίζουμε και έχουμε κάνει το βήμα παραπάνω ήδη. Είμαι σίγουρη ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε η Ελένη Καπογιάννη, στο osfp.gr.

Από την μεριά των αθλητριών, η Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε στο osfp.gr: «Θεωρώ ότι χάσαμε σε σημαντικά σημεία στην άμυνα την συγκέντρωσή μας και άποψή μου είναι ότι δεν λειτουργήσαμε σωστά στην επίθεση και σε συγκεκριμένα σημεία.

Δεν δείξαμε την ομαδικότητα που θα έπρεπε, θεωρώ ότι δεν είχαμε σωστές επιλογές και είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τα παιχνίδια, όταν αυτά είναι σε πολύ μικρή διαφορά. Η Ρίγα έπαιξε καλύτερα σαν ομάδα και δίκαια πήραν το θετικό αποτέλεσμα».

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε, οτι την αναμέτρηση του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά και ο πρέσβης της Ελλάδος στη Λετονία, κ. Αλέξανδρος Ράλλης.  Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Θρύλου, για τον ευχαριστήσει για την τιμή, του παρέδωσε αναμνηστικά της ομάδας.

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7