Πάμε ρε ΠΡΟΕΔΡΕ γερά γιατί εφέτος θα έχουμε τρελό πόλεμο!

Πάμε ρε ΠΡΟΕΔΡΕ γερά γιατί εφέτος θα έχουμε τρελό πόλεμο!

Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω ποτέ


Για σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Είχα να σας γράψω πάρα πολύ καιρό στο σαίτ μας… Ειδικά μετά την τρελή και άρρωστη ΓΑΥΡΙΝΑ από το Ηράκλειο Κρήτης που έτρεχε μόνη της το www.Redpress.gr και δεν μπόρεσε πλέον να ασχολείται με αυτό.

Εκτός αυτού, εγώ προσωπικά και όλος ο κόσμος μας που ακολουθεί πιστά το σαίτ μας, έχουμε να της πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Μετά πέσαμε πολύ, μέχρι που ήρθαν και μιλήσαμε τα αδέρφια μας που ΤΡΕΧΟΥΝ αυτοί το σαίτ μας και εκεί που είμασταν ‘’άστα να πάνε’’ το www.Redpress.gr πάει με χίλια πλέον, έχοντας απόκριση καθημερινά από χιλιάδες πιστούς αναγνώστες μας κι αυτό χάρη στα αλάνια μου τον Πανάρα και τον Μιχαλάρα!

Με τον αδερφό μας τον Πανάρα είμασταν και πιο παλιά μαζί όταν λειτουργούσε το web radio του σάιτ μας (γίνονται σκληρές προσπάθειες να το ξανά φτιάξουμε).

Πρόκειται για ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ που με αγαπάνε και τους αγαπάω και κάνουν τρελή δουλειά στο σάιτ καθημερινά! Είτε με ειδήσεις, είτε με άρθρα γνώμης για τον ΘΡΥΛΟ μας που τσακίζουν κόκκαλα χωρίς να χαϊδεύουμε τα αυτάκια κανενός μιας και τα παιδιά είναι και δημοσιογράφοι δικοί μας…

Επιβάλλεται η αγνή οπαδική φωνή να ακούγεται. Είχαμε την δυνατότητα μέσω του ραδιοφώνου μας να δίνουμε βήμα στον κόσμο μας, αλλά δυστυχώς κι αυτό σταμάτησε…

Έχω να σας πω πως δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια από πουθενά. Ούτε εγώ αλλά ούτε και τα αδέρφια μας αλλά και από επάνω για να λειτουργεί το σαίτ θέλει κάποια χρήματα για να έχει έναν αξιόλογο σέρβερ.

Πολλοί θα θυμάστε ότι πριν από κάποιες μέρες το σαίτ μας έπεσε, και αυτό έγινε επειδή πλέον έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε θα χρειαστούμε και ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ σέρβερ μάλλον!

Για να μην σας πολύ ζαλίζω βοήθεια από πουθενά!

Εδώ σε κάποια άρθρα μας που ήταν καυστικά είχαμε και πόλεμο από πάνω! Λες και θέλουμε να κάνουμε κακό στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Το σαίτ μας αλλά και εμείς, κοιτάμε πάντα πάνω από όλα το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και της ΘΥΡΑΣ 7!

Τέλος πάντων το κόβω προς στιγμή όλο αυτό γιατί αν μιλήσω θα γίνουμε άνω κάτω!
Θα ΠΑΘΕΤΕ ΖηΜΙΑ από ονόματα που δεν θέλουν να ΑΚΟΥΓΕΤΕ όπως ΑΚΟΥΓΕΤΕ η γνώμη μας!

Αδέρφια μου θα ξεκινήσω με την χρονιά που μας έφυγε όσο αναφορά τον ποδοσφαιρικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Αδέρφια μου ναι, πήραμε το πρωτάθλημα όπως και θέλουμε να το παίρνουμε και κάθε χρόνο!

Ο ένας στόχος μας στέφθηκε με επιτυχία παρόλο τον πόλεμο που είχαμε από ΠΑΝΤΟΥ!

Ο άλλος στόχος μας το κύπελλο Ελλάδας. Είδαμε όλοι μας πως το χάσαμε και το πως πήγε στην Θεσσαλονίκη…

Ο ΙΒΑΝ τα έχει τσιμπήσει όλα τα πόστα και αυτό φάνηκε στην χρονιά που μας πέρασε και θα δούμε ακόμα πιο τρελά πράγματα την σεζόν που μας έρχεται!

Πάμε τώρα να πούμε δυο πράγματα για τον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, μια ομάδα που μας έκανε περήφανους όλους μας! Πήγε στην ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ με την ΜΑΓΚΙΑ του, έφτασε στον τελικό και στα φρύδια μας αν δεν το πήρε... Όχι ότι δεν το θέλαμε όλοι μας αλλά δεν το ΣΗΚΩΣΑΜΕ για μια ακόμα φορά μέσα εκεί!

Χάσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ από τους τελειωμένους, αλλά αν η ομάδα μας ήταν με όλους τους παίκτες μας και Ελλάδα αλλά και Ευρώπη τα πράγματα θα ήταν αλλιώς...

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Τώρα ξανά γυρνάμε στον ποδοσφαιρικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Αδέρφια μου πρέπει και είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος μας θα κάνει της απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα μας, να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και να παίζει ΜΑΓΚΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ με όλους τους αλλόθρησκους αλλά και την διαιτησία που θα είναι απέναντί μας φέτος ΑΣΧΗΜΑ!

Πάμε ρε πρόεδρε! Κάνε το χρέος σου απέναντι στην ομάδα μας, απέναντι στον μοναδικό κόσμο μας, και κάνε αυτό που έταξες και στο συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7 πριν λίγες μέρες!

Γιατί εμένα δεν με ειδοποίησε κανένας για το παγκόσμιο συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7, λες και εγώ δεν είμαι ΘΥΡΑ 7!

Δεν πειράζει, ας πηγαίνει ο ΘΡΥΛΟΣ μας καλά ΠΑΝΤΟΥ και ας μην είμαι σε τέτοιες συναντήσεις ποτέ!

Κάποιοι αδέρφια μου, κάνουν λες και δεν είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, λες και γράφω ή κάνω πράγματα για το κακό του, που εγώ το ΞΕΡΕΤΕ όλοι σας καλά ότι δίνω και την ζωή μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Αλλά δεν ΜΙΛΑΜΕ, πολεμάμε όλους που πάνε να κάνουν κακό στον ΘΡΥΛΟ μας, στην διοίκηση μας και γενικώς σε όλη την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένεια μας!

Αυτός είμαι και ποτέ δεν θα αλλάξω!

Θα είμαι πάντα ο τελευταίος στρατιώτης του ΘΡΥΛΟΥ μας και της ΘΥΡΑΣ 7!

 

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7