Νεωτεριστές ‘’σελφάκηδες’’ και λοιποί ευαίσθητοι ακούστε!

Νεωτεριστές ‘’σελφάκηδες’’ και λοιποί ευαίσθητοι ακούστε!

Ελπίζω όταν σκάσω μύτη στην "4" με φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ, να με κεράσουν μπουγάτσα και χέμο!

Άραγε, γνωρίζει κάποιος από όλους εσάς τους φαφλατάδες του 20ευρου τι σημαίνει ακραία οπαδική ιδιοσυγκρασία;

Σαφέστατα, σε κάθε οργανωμένη θύρα του πλανήτη, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι "δέκα" ανεγκέφαλοι που λέμε. Τον ανεγκέφαλο λοιπόν δεν πας να τον προκαλέσεις συνειδητά διότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από εκείνον!

Βγήκατε σοκαρισμένοι όλοι οι ηθικολόγοι του πέους να το παίξετε ευαίσθητοι και πολιτισμένοι! Κι επειδή είμαι απολίτιστος θα πω τούτο: "Βάλτε μυαλό στη πράσινη @@@@@..."

Μιλάει για βαρβαρότητα και αμόρφωτους κάφρους η πόρνη πεοαρπάχτρα μπελβεντερού, που η μόνη σχέση η οποία έχει από γήπεδο, είναι τα εκάστοτε ποδοσφαιρικά αποδυτήρια... Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα κουκλίτσα μου (την γλάστρα δλδ στην υποδοχή ενός ορθάδικου).

Καταδικαστέα και η Ελληνική σημαία στην "7" με το έμβλημα του Δαφνοστεφανωμένου στη μέση! Μ@λ@κες παραδίδω! Δεν θα αναλωθώ καν σε θέματα συγκρίσεως του τύπου, "αντίστοιχες στην Λεωφόρο όταν η Εθνική την χρησιμοποιούσε ως έδρα" ή το "Έλληνες είστε και φαίνεστε" κλπ κλπ...

Λοιπόν στόκοι! Μιλάμε για οργανωμένες θύρες! Κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Η κάθε οργανωμένη θύρα σε οποιοδήποτε γήπεδο πάντα έχει περιφρούρηση από οργανωμένους!!!

Για να αποφεύγονται "μαγκιές" σαν και την χθεσινή! Υπάρχει ένας άγραφος νόμος και κώδικες σεβασμού στο οπαδικό κίνημα, που όλοι εσείς οι νεωτεριστές σελφάκηδες δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ!

Οι "μαγκιές" λοιπόν του τύπου "φοράω ότι θέλω και όπου θέλω" πληρώνονται... Κι εγώ επειδή είμαι ‘’φασίστας θέλω να πάω στο Χάρλεμ με στολή Κου κλουξ κλαν αλλά δεν θα πάω να μου τη πέσουν τα νίγκαζ’’! Γκέγκε;

Πάντως αν ο γιος μου έσκαγε στη 13 με ερυθρόλευκη, θα τον κοπάναγα κι εγώ!

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7