Περαστικά σας ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Περαστικά σας ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Δεν σας χάλασε ‘’φουστάκια’’

 

Έφαγαν τα μούτρα τους οι σκευωροί, οι οποίοι προσπάθησαν με ψέματα και βρώμικο τρόπο να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι συνέβησαν διάφορα στο ημίχρονο του παιχνιδιού ανάμεσα στον Θρύλο και τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Πέμπτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και έσβησε την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Θρύλο για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Με την απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποκαταστάθηκε η τάξη, καθώς ήταν δεδομένο ότι δεν υπήρχαν στοιχεία και το κατηγορητήριο ήταν διάτρητο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κρίθηκε ως απαράδεκτη. Η αλήθεια έλαμψε και η ποινή των τριών αγωνιστικών εξαφανίστηκε.

Ο Θρύλος κατάφερε να βγει για ακόμη μια φορά νικητής, συντρίβοντας τη σκευωρία που έστησαν εις βάρος του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προκειμένου αρχικά να χάσει στα χαρτιά το πρωτάθλημα που κέρδισε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ μέσα στο γήπεδο και να το πάρει ο… ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, αφού δεν τους βγήκε, να «κλείσει» το «Γ. Καραϊσκάκης» και να χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το πλευρό του τον κόσμο του, που είναι η μεγαλύτερη ασπίδα του.

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η αλήθεια έλαμψε, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κρίθηκε ως απαράδεκτη. Τι το ήθελαν, όμως, οι δικαστές; Αυτή η απόφασή έκανε τα γνωστά «γιουσουφάκια» να λυσσάξουν και, φυσικά, να αρχίσουν την προπαγάνδα! Γιατί, όμως; Ποιοι είναι, δηλαδή, αυτοί οι δικαστές που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση;

Είναι οι… αγαπημένοι τους τακτικοί δικαστές, για τους οποίους στο παρελθόν είχαν επίσης λυσσάξει, μέχρι να τοποθετηθούν στην ΕΠΟ! Και να που τώρα αποφάσισαν -σύμφωνα με τον νόμο και όχι με βάση τις επιθυμίες των συκοφαντών και των σκευωρών- ότι η ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ήταν απαράδεκτη.

Ήταν ένα σκάνδαλο, καθώς ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε εξαιτίας ορισμένων ψευτών, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο. Δεν υπήρξε καμία επιβαρυντική έκθεση αξιωματούχου του αγώνα της 1ης Απριλίου και, αν παρέμενε η τιμωρία, τότε θα μπορούσε στο μέλλον ο κάθε… Λασκαράκης ή Μαθιουλάκης να αλλάζει τις ισορροπίες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απόφαση 40/12-7-2017

Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες»

Κι όλα αυτά, μετά τον χειρότερο τελικό Κυπέλλου όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον Βόλο υπήρξαν μαχαιριές σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και αντί για ποινές είχαμε… χάδια!

 

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7