Με τα κυάλια και αν...

Με τα κυάλια και αν...

Με τα κυάλια εφέτος θα μας βλέπετε και αν

 

Επειδή τους βλέπω έτοιμους να αρχίσουν πάλι τις σαχλαμάρες έρχομαι με φόρα, τους δίνω μια και τους πετάω κάτω από το συννεφάκι στο οποίο βρίσκονται. Για να καταλαβαινόμαστε, αναφέρομαι σε όλους αυτούς που ετοιμάζονται να αυτό-ανακηρυχθούν πρωταθλητές μήνα Αύγουστο. Οπου να ‘ναι θα αρχίσουν τα αποθεωτικά και αυθόρμητα ρεπορτάζ για τις ομαδάρες που θα εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λοιπόν, μάγκες, σας έχω νέα. Και στο φινάλε του πρωταθλήματος που λένε ότι θα αρχίσει κανονικά πάλι την πλάτη του Ολυμπιακού θα βλέπετε. Και μάλιστα με κιάλια. Και δεν το  λέω μόνο επειδή έχει γίνει συνήθεια σε όλους όσους παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βάζω κάτω και στοιχεία. Και αριθμούς. Και οι αριθμοί λένε ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με όσους θέλουν να λένε πως τον ανταγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα μεγάλωσε. Και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Οταν ο ένας παίρνει ό,τι περισσεύει  και προσπαθεί να γλιτώσει ακόμα και τα ψιλά του ταξί από το αεροδρόμιο δεν μπορεί να λογίζεται ανταγωνιστής του Ολυμπιακού.

Ακόμα κι αν είναι ο Παναθηναϊκός που είναι ο αιώνιος αντίπαλος. Επίσης, δεν έχεις δικαίωμα να ελπίζεις ότι θα πάρεις πρωτάθλημα όταν έχεις κάνει ένα σωρό μεν αλλά μέτριους και σχεδόν τζάμπα παίκτες σαν την ΑΕΚ. Και ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν πάει πίσω.

Είχε κάνει μεγάλο άνοιγμα, έλεγε λόγια πολλά και τη βγάζει με τα απολύτως απαραίτητα. Να εξηγηθούμε, λοιπόν… Δεν θα σας φτάσει ένα γκολ – οφσάιντ σαν το περσινό του Βόλου για να πάρετε πρωτάθλημα. Ή θα αναγκαστείτε να ξεφτιλιστείτε πολύ και μαζί με εσάς όλοι οι ρέφερι από τις Ενώσεις σας ή θα κάνετε πάλι «δίκες» για το τι έφταιξε και χάθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα πριν καν τα Χριστούγεννα.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο Ολυμπιακός που έτσι κι αλλιώς δεν είχε σχέση με τα δικά σας ρόστερ έχει πάρει ήδη 11 παίκτες κι έχει σπρώξει ήδη πάνω από 11 εκατομμύρια. Σας τα λέω από τώρα για να μην ψάχνεστε. Γι’ αυτό θα παίξετε πάλι για το πρωτάθλημα της 2ης θέσης…

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7