Διώξτε τον Λεμονή και φέρτε πίσω τον Λεμονή!

Διώξτε τον Λεμονή και φέρτε πίσω τον Λεμονή!

‘’Η πόλις καταστρέφεται από τους μεγάλους άνδρες’’ είχε πει κάποτε ο Σόλων. Έτσι κι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη δείχνει να χάνει την αίγλη του τα τελευταία δύο περίπου χρόνια με προχειρότητες και παρωδικά πασαλείμματα που τον οδηγούν στην καταστροφή. Διότι, το να σε κοντράρουν ανύπαρκτοι είναι καταστροφή!

Ο Λεμονής το καλοκαίρι έφυγε για να τον αντικαταστήσει κάποιος Χάσι που θα μας οδηγούσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπερ και εγένετο. Μην αναλωθούμε φυσικά στην πληθώρα των προπονητών που ανέλαβαν τον πάγκο της ομάδας τα τελευταία χρόνια για τι θα χάσουμε την μπάλα (ποια μπάλα δηλαδή);

Ο πολυπόθητος πλουραλισμός στο ρόστερ του Ολυμπιακού επετεύχθη με τον πλέον καλύτερο επικοινωνιακό τρόπο! Ο πρόεδρος έφερε κόουτς που τον έβαλε στους ομίλους κι όχι μόνο αυτό (!)… αλλά απέκτησε και όποιον παίχτη ήθελε, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου να διώχνει τους προπονητές σαν την ‘’τρίχα από το ζυμάρι’’ επειδή δεν τους έκανε τα χατίρια (!)…

Για ποιον όμως προπονητή μιλάμε, ποιους παίχτες και ποια στρατηγική εκ μέρους της διοίκησης; Δεν θα αναλωθούμε στους Ελληνες παίχτες που δεν έχουν το κατάλληλο βύσμα και φεύγουν δανεικοί, αλλά ούτε και για τα τερτίπια του εκάστοτε μάνατζερ με τις προμήθειες των υπαλλήλων που βρίσκονται σε καίρια πόστα της ΠΑΕ.

Αν ο Ολυμπιακός λοιπόν χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα ως προς το επίπεδο και την τεχνική κατάρτιση των παιχτών που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, άλλο τόσο (για να μην πούμε γκρέμισμα εκ θεμελίων), χρειάζεται σε διοικητικό!

Και για να μην παρεξηγηθούμε από διάφορους καλοθελητές με έφεση στο ‘’κελάηδισμα’’, εννοούμε ότι ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βαγγέλης Μαρινάκης, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ από προσώπου γης, όλα τα λαμόγια που του πουλάνε φούμαρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τον περιτριγυρίζουν σαν τα φίδια!

Η χρονιά κρίνεται δύσκολη από το ξεκίνημά της. Τα λάθη τα βλέπουμε όλοι και σε αυτό δεν έχει ευθύνη κανένας Χάσι! Πόσο μάλλον ο κόσμος που εξαφάνισε εν ριπή οφθαλμού τα διαρκείας!

Ο κόσμος πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ και στα καλά και στα άσχημα. Όταν όμως κοντράρεσαι από ανύπαρκτους ο οποιοσδήποτε θα μας βρει μπροστά του!

 

Υ.Γ 1 Είχαμε ξανά γράψει πως με τις πορδές αυγά δεν βάφονται

Υ.Γ 2 Αφήστε τα ποσταρίσματα εκεί στην ΠΑΕ και κάντε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ξανά ΟΜΑΔΑ ΡΕ

Υ.Γ 3 Εμείς δεν ονειρευόμαστε αλλιώς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τον ζούμε στον ξύπνιο μας

 

 

 

 

 

 

 

« επιστροφή

LATEST TWEETS

@xaros7